Speciality ze zvěřiny

Kód: 780932
Dostupné i na prodejně
650 Kč / ks
Skladem

256 stran, formát 230 x 285 mm, pevná knižní vazba, laminovaná obálka v hnědé základní barvě, barevné fotografie, perokresby.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Velkoformátová reprezentativní zvěřinová kuchařka obsahuje celkem 216 vyzkoušených a osvědčených receptů. 156 jich připadá na zvěřinové předkrmy, polévky a hlavní chody, zbytek na přílohy a dezerty. Hlavní chody jsou rozděleny podle druhů zvěře, z níž zvěřina pochází (srnčí, divočák, jelen, daněk, muflon, zajíc, bažant, divoká kachna a ostatní druhy zvěře). K většině hlavních chodů je přidán recept na přílohu. Nechybí kapitola o kuchyňském zpracování zvěřiny a o vínech vhodných ke zvěřině. Formou symbolu je ke každému zvěřinovému pokrmu doporučeno to nejvhodnější víno. Více než 160 velkoformátových barevných fotografií jídel od profesionálního fotografa Jiřího Poláčka vkusně doplňují perokresby s motivy zvěře a přírody od ilustrátora Františka Flégla.

256 stran, formát 230 x 285 mm, pevná knižní vazba, laminovaná obálka v zelené základní barvě, barevné fotografie, perokresby. V r. 2016 vydalo nakladatelství Lesnická práce

Doplňkové parametry

Kategorie: Literatura
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 1 kg
Záměrná osnova: X

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: