Suhlengold - vnadidlo na divočáky -Attratec HU- 20001

Kód: HU- 93039
Tip Dostupné i na prodejně
Značka: Attratec
849 Kč / ks
Skladem na prodejně (7 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Suhlengold No.1 od společnosti AttraTec, osvědčený vynikající atraktant pro spárkatou zvěř pro bezpečnou, čistou, snadnou a rychlou aplikaci - bez použití nářadí (kartáčů apod.). Lze použít kdykoli během roku, čisté a bez zápachu při přepravě a skladování, úplné vytěžení přípravku z láhve až (>99 %). Okamžitý, nejvyšší přitažlivý účinek - obsah 1 kg až na 20 aplikací.

Informace o produktu: Vhodné pro přilákání k vodě:
Po několika letech vývoje byl náš první výrobek AttraTec No 1 Suhlengold® testován mnoha lovci v různých honitbách. Jejich počáteční skepsi vystřídalo nadšení pro výrobek Suhlengold® .

Zde v příloze si přečtěte, proč je Suhlengold® tak DOBRÝ:

SGSAUEN, SICHER...
I když máte jako člověk jen zlomek čichové kapacity divokého prasete, okamžitě zaznamenáte štiplavý pach čerstvě rozetřeného bukového dehtu. Není proto divu, že tento zápach má na divočáky nebo prasata zpočátku odstrašující účinek a že zvěř přiláká, až když se rozptýlí. Speciální receptura přípravku Suhlengold s dalšími rostlinnými atraktanty neutralizuje štiplavý zápach obsaženého bukového dehtu. Tyto látky navíc synergicky posilují vábící účinek. Výsledek: Atraktivita AttraTec No 1 Suhlengold® je ve srovnání s jinými atraktanty výrazně zvýšena a nastupuje okamžitě.

VÝZNAMNÉ BEZ POMOCNÝCH LÁTEK
Víte to také? Lepkavé kartáče, plechovky s kapkami, umazané rukavice? To je nyní konečně minulostí. Jedinečné složení AttraTec No 1 Suhlengold® umožňuje aplikovat Suhlengold® přímo z praktické lahvičky: Suhlengold® můžete aplikovat z dávkovacího hrdla bez kapání a rozlévání a poté lahvičku opět bez problémů uzavřít, bez rozlití a bez zápachu. Bez jakéhokoli nářadí a dokonce i při nízkých teplotách na podzim a v zimě.

PÁCHNE JEN TAM, KDE MÁ
AttraTec No 1 Suhlengold® rozvíjí svůj vábivý účinek tam, kde je žádoucí - na dřevě. Po použití se lahvička uzavře šroubovacím uzávěrem, který vždy pevně těsní. Tím se zabrání obtěžování zápachem při přepravě autem nebo v batohu či lovecké tašce.
Mimochodem, láhev drží těsně, i když se věci trochu rozbouří: provedli jsme pádové testy, při kterých naše láhve přežily bez poškození i pád z výšky 2 m.

SGSPARING DO POSLEDNÍ KAPKY
Přípravek AttraTec No 1 Suhlengold® je velmi účinný, a proto jej stačí aplikovat na natíraný strom v poměrně malém množství. Na jednu aplikaci stačí přibližně 50 g. Lahvička o hmotnosti 1 kg přípravku AttraTec No 1 Suhlengold® tedy vystačí přibližně na 20 aplikací. Vzhledem k tomu, že viskozita je ve srovnání s běžným bukovým dehtem mnohem nižší, můžete AttraTec No1 Suhlengold® vyprázdnit téměř do poslední kapky z lahve - více než 99 %. Do té doby si můžete na praktické stupnici naší láhve kdykoli přečíst, na kolik aplikací obsah ještě vystačí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Černá
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: